Միսը կտրատել, տապակել ձեթով, դատարկել տապակից, դնել մի կողմ։
Պարզ սենդվիչ՝ հագեցնող ընթրիքի համար:
Բանանով թեյ, որը կօգնի հանգստանալ և ամրապանդել օրգանիմզը:
Հռոմեական պիցցա՝ առանց խմորիչի:
Պիրոգը թխել 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 30 րոպե: Պատրաստի աղանդերը հանել ջեռոցից և վրան սերուցք լցնել: Թողնել 15-20 րոպե, որպեսզի պիրոգը սառչի և ներծծվի սերուցքով:
Ձուն հարել հալեցրած կարագի, թանի և շաքարավազի հետ: Ավելացնել ալյուրին և լավ խառնել:
Տապակը դնել բարձր կրակի վրա, մեջը լցնել կարագը, սերուցքը, շաքարավազի կեսը և աղը: Սպասել, մինչև շաքարավազը հալչի, կրակն իջեցնել և խառնելով մոտ 5 րոպե՝ սոուս պատրաստել:
Թխելու համար նախատեսված կաղապարը յուղապատել, ալյուր շաղ տալ, խմորը լցնել մեջը և թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 30 րոպե:
Չորահացի փշրանք ստանալու համար սպիտակ հացը չորացնել ջեռոցում, հետո բլենդերով վերածել փշրանքի:
Սոխ շալոտն օղակաձև կտրատել և տապակել ձիթապտղի յուղի և կարագի խառնուրդի մեջ:
Կարտոֆիլը հարել հարիչով, ավելացնել կաթնային զանգվածը, շարունակել հարել կամ լավ խառնել։
Ինչպես պատրաստել նրբաբլիթներ՝ առանց շաքարավազի:
Ձեր երազանքների պաստան:
Հոլիվուդյան նախաճաշ:
Ստացված ֆարշը լցնել թասի մեջ: Հավի ազդրերից հեռացնել կաշին, միսն առանձնացնել ոսկորից: Մաքուր ազդրամիսը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել ֆարշին: Ավելացնել նաև համեմունքները, դնել մի կողմ:
Կաթը բացել ջրով (70% կաթ, 30% ջուր հարաբերակցությամբ), ավելացնել վարսակի փաթիլները և եփել 7 րոպե։ Այնուհետև ավելացնել աղը, շաքարավազը և կարագը:
Հարել տաք կարագը, շաքարավազը և ձուն: Զանգվածին ավելացնել մաղած ալյուրը և փխրեցուցիչը, ստանալ թանձր թթվասերի խտության խմոր:
Մանրացրած սոխը և սխտորը տապակել, ավելացնել սունկը, տոմատի մածուկը, կոճապղպեղը և կիտրոնի քերած կեղևը:
Բանջարեղենը լվանալ և մաքրել: Գազարը կտրատել շերտերով, սոխը՝ խոշոր խորանարդերի, մանր կտրատել սխտորն ու կոճապղպեղը։ Կաթսայի մեջ ձիթայուղով տապակել բանջարեղենը:
Մեծ տապակը տաքացնել, սմբուկը և 1 պճեղ մանր կտրատած սխտորը տապակել 3-5 րոպե։ Ավելացնել մանր կտրատած սունկը, տապակել ևս 2 րոպե։ Տեղափոխել առանձին ամանի մեջ։
Պատրաստել սոուսը՝ խառնելով մանանեխը, քացախը, սոյայի սոուսը, այնուհետև լցնել ձիթայուղը և հարել: Համեմել աղով և սև պղպեղով:
Ի՞նչ պատրաստել ձվից. անսպասելի լուծում ընթրիքի համար:
Աղցան, որը պետք է պատրաստել Վալենտինի օրը:
Բրինձը, ծովախեցգետինը, ֆետա պանիրը և նուշը խառնել: Համեմել աղով և սև պղպեղով, ցողել կիտրոնի հյութով:
Յուրաքանչյուրը առանձին֊առանձին բովել տապակի մեջ, մարմանդ կրակով, հաճախ խառնելով։
Ձվի դեղնուցը և մանանեխը լցնել մեծ ամանի մեջ, համեմել աղով և սև պղպեղով, խառնել: Լցնել բուսայուղը, կրկին խառնել: Պետք է ստացվի թանձր սոուս:
Առանձին թասի մեջ խառնել պիստակի խյուսը, ձվի դեղնուցը, կաթը, բուսայուղը, ներկանյութը (կանաչ): Հարել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Ավելացնել հարած սպիտակուցը, խառնել:
Ջնարակի համար խառնել կակաոն և շաքարի փոշին: Ավելացնել եռացրած ջուր և խառնել: Տորթը պատել ջնարակով:
Ջուրը, ձիթապտղի յուղը, գետնատանձի օշարակ, խմորիչը, վանիլինն ու աղը խորը ամանի մեջ մանրակրկիտ խառնել:
Twig բարի բարմեն Իլյա Բարիշնիկովի հեղինակային՝ Pink cloud կոկտեյլը: