Բաժիններ՝

Ամենաաշնանային աղցանը, որը երբևէ փորձել ենք

Բաղադրիչներ

1. Հատապտուղների ընտրանի

2. Ընկույզ – 2 բուռ

3. Հազար – 1 փունջ

4. Բուսայուղ – 1 ճ/գ

5. Նարնջի հյութ – 1 ճ/գ

6. Կարմիր գինու քացախ – 1 ճ/գ

7. Բալզամիկ քացախ – 1 ճ/գ

8. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ

9. Շաքարավազ – 1 թ/գ

10. Աղ, սև պղպեղ

11. Դարչին – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

1. Սոուսը պատրաստելու համար խառնել բոլոր բաղադրիչները, բացի հատապտուղներից և հազարից:

2. Աղցանամանի մեջ լցնել հատապտուղները և հազարի տերևները:

3. Լցնել սոուսը, զարդարել ընկույզներով և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս