Սենդվիչներ հարած կարագով, ջեմով և ֆերմերային պանրով
Բաղադրատոմսը՝ KALABASA-ի բրենդ շեֆ-խոհարար Ստանիսլավա Կորմանովսկայայից:
Բաղադրիչներ
1. Հարած կարագ – 50 գ
2. Հապալասի ջեմ – 30 գ
3. Հաց – 1 կտոր
4. Պանիր կապույտ բորբոսով (Dor Blue) – 20-30 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Հացի կտորը տաքացնել տապակի մեջ:
2. Սենդվիչ պատրաստելը հեշտ է: Բոլոր բաղադրիչները դրեք հացի կտորի վրա:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը