Բաժիններ՝

Սենդվիչներ հարած կարագով, ջեմով և ֆերմերային պանրով

Բաղադրատոմսը՝ KALABASA-ի բրենդ շեֆ-խոհարար Ստանիսլավա Կորմանովսկայայից:

Բաղադրիչներ

1. Հարած կարագ – 50 գ
2. Հապալասի ջեմ – 30 գ
3. Հաց – 1 կտոր
4. Պանիր կապույտ բորբոսով (Dor Blue) – 20-30 գ

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաև

1. Հացի կտորը տաքացնել տապակի մեջ:

2. Սենդվիչ պատրաստելը հեշտ է: Բոլոր բաղադրիչները դրեք հացի կտորի վրա:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս