Սենդվիչներ հարած կարագով, ջեմով և ֆերմերային պանրով
![](https://168.am/wp-content/uploads/2022/11/3240x2160_1_92e8eb6cc83cf6298cc2a79094cd59b6@5000x3333_0xac120003_20034920471645527921.jpg)
Բաղադրատոմսը՝ KALABASA-ի բրենդ շեֆ-խոհարար Ստանիսլավա Կորմանովսկայայից:
Բաղադրիչներ
1. Հարած կարագ – 50 գ
2. Հապալասի ջեմ – 30 գ
3. Հաց – 1 կտոր
4. Պանիր կապույտ բորբոսով (Dor Blue) – 20-30 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Հացի կտորը տաքացնել տապակի մեջ:
2. Սենդվիչ պատրաստելը հեշտ է: Բոլոր բաղադրիչները դրեք հացի կտորի վրա:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը