Դդումի շերտերը տապակել 200 աստիճան ջեռոցում, ապա ամանի մեջ խառնել ավոկադոյի, նռան հատիկների, ռուկոլայի, պեկան ընկույզի և պիստակի հետ։ Լցնել ձիթապտղի յուղ և բալզամիկ քացախ, կիտրոնի հյութ շաղ տալ:
Կիտրոնի հյութն ու կարագը գրեթե ցանկացած կերակուր ավելի համեղ են դարձնում, վստահ են համացանցի օգտատերերը: Նրանք Reddit ֆորումի հրապարակումներից մեկում նշել են ամենահամեղ տնական ուտեստների գաղտնի բաղադրիչները։
Բանջարեղենը տեղափոխել ապակե տարայի մեջ, ավելացնել սոուսը և լավ թափահարել։ Թողնել մարինացվի առնվազն 2 ժամ։
Վրացական ուտեստ, որը հեշտությամբ կարող եք պատրաստել տանը:
Տանը պատրաստված մինի հոթ-դոգեր:
Ֆրանսուհիների ամենասիրելի ուտեստը ծաղկակաղամբով:
Իսպանական ձվածեղ՝ սնկով:
Լավագույն թխվածքաբլիթը թեյախմության համար:
Սպիտակուցները լցնել մաքուր, չոր ամանի մեջ և ավելացնել շաքարավազը, դնել ջրային բաղնիքի վրա և խառնել այնքան, մինչև շաքարն ամբողջությամբ լուծվի։
Սպիտակուցներին ավելացնել կիտրոնի հյութը և հարել՝ աստիճանաբար ավելացնելով շաքարի փոշին:
Շաքարը մի փոքր հալեցնել, ավելացնել ձվերը և շաքարավազը, հարել:
Խառնել ձիթապտղի և արևածաղկի ձեթը։ Ավելացնել կիտրոնի հյութը, պղպեղը, կանաչեղենը:
Աշնանային շքեղ նախաճաշ:
Անմահական ուտեստ նախաճաշի համար:
Բաղադրատոմսը՝ «Черетто Море» ռեստորանի շեֆ-խոհարար Սերգեյ Արտամոնովի:
Խնձորը մաքրել, կորիզները հեռացնել, խորանարդաձև կտրատել: Այնուհետև չոր եղանակով պատրաստել կարամելը: Խորը կաթսայի մեջ լցնել շաքարավազը և դնել բարձր կրակի վրա։
Վարսակի փաթիլները պարունակում են մագնեզիում, սպիտակուց, ֆոսֆոր և վիտամին B1 (թիամին), սննդանյութեր, որոնք ազդում են էներգիայի մակարդակի վրա: Այս նյութերը վարսակի ալյուրը դարձնում են իդեալական սնունդ՝ հոգնածության դեմ պայքարելու համար:
Խառնելուց հետո մրգերը լցնել ամանի մեջ, ավելացնել յոգուրտը, զարդարել անանուխի տերևով և մատուցել:
Սպանախով և գազարով կոտլետներ:
Պանրային սոուս՝ պաստայի համար:
Ավելացնել ալյուրը, պետք է ստացվի միասեռ զանգված: Տապակել երկու կողմից և մատուցել:
Բաղադրատոմսը՝ Barceloneta ռեստորանի (Սոչի) և Barceloneta Tapas Bar-ի (Դեպո) շեֆ-խոհարարի կողմից։
Բաղադրատոմսը՝ «Сыроварня» ռեստորանի բրենդ-շեֆ Սերգեյ Նոսովի կողմից:
Թխման տապակը պատել կարագով, պաքսիմատ շաղ տալ, լցնել ստացված զանգվածը: Կաղապարը դնել ջրով լի խորը տապակի մեջ, եփել 25-30 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ, թխել 30 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Հավի միսը մարինացնել և մի քանի ժամ դնել սառը տեղում:
Կեքսերի այսպիսի տարբերակ դեռ չեք փորձել:
Խնձորի ջեմի պատրաստման ամենահեշտ բաղադրատոմսը:
Կիրակնօրյա լավագույն նախաճաշը:
Պանիրը լցնել սոուսի մեջ և թողնել 30 րոպե, այնուհետև երկու կողմից լավ տապակել գրիլի վրա