Օգտակար բուրիտո
Բաղադրիչներ
1. Հավի կրծքամիս – 200 գ
2. Լոլիկ – 2 շերտ
3. Քաղցր պղպեղ – 2 շերտ
4. Պահածոյացված լոբի – 2 ճ/գ
5. Սոխ
6. Կանաչի
7. Լավաշ
Պատրաստման եղանակը
1. Հավի կրծքամիսը կտրատել 1սմ շերտերով:
2. Պղպեղը, լոլիկը ու սոխը օղակաձև կտրատել։
3. Հավի կտորները տապակել, մինչև ոսկեգունի:
4. Պատրաստի հավի փափկամիսը, բանջարեղենը, լոբին ու կանաչեղենը լցնել լավաշի կամ պիտայի վրա և կիսով չափ ծալել:
5. Տաքացնել 2 րոպե և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը