Բաժիններ՝

Օգտակար բուրիտո

Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 200 գ

2. Լոլիկ – 2 շերտ

3. Քաղցր պղպեղ – 2 շերտ

4. Պահածոյացված լոբի – 2 ճ/գ

5. Սոխ

6. Կանաչի

7. Լավաշ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի կրծքամիսը կտրատել 1սմ շերտերով:

2. Պղպեղը, լոլիկը ու սոխը օղակաձև կտրատել։

3. Հավի կտորները տապակել, մինչև ոսկեգունի:

4. Պատրաստի հավի փափկամիսը, բանջարեղենը, լոբին ու կանաչեղենը լցնել լավաշի կամ պիտայի վրա և կիսով չափ ծալել:

5. Տաքացնել 2 րոպե և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս