Օրվա բաղադրատոմսը. սպիտակ շոկոլադով և մատչայով տրյուֆելներ
Տոների նախաշեմին հաճախ է ցանկություն առաջանում նոր քաղցրավենիքներ փորձելու։ Elle.ru-ն առաջարկում է Matcha Forest ապրանքանիշի համեղ և առողջարար կոնֆետների պարզ բաղադրատոմսը: Տրյուֆելների համար ավելի լավ է օգտագործել խոհարարական մատչա. աղանդերը կդառնա նուրբ:
Բաղադրիչներ
1. Սպիտակ շոկոլադ – 350 գ
2. Սերուցք 33% – 110 մլ
3. Կարագ – 20 գ
4. Մատչա – 4 գ + 5 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Շոկոլադը հալեցնել ջրային գոլորշու վրա կամ միկրոալիքային վառարանում:
2. Սերուցքը տաքացնել:
3. Սերուցքը և շոկոլադը խառնել, հարել, ապա ավելացնել մատչան ու նորից հարել:
4. Ավելացնել փափուկ կարագը և կրկին հարել:
5. Ստացված զանգվածը 4-8 ժամ դնել սառնարանը:
6. Գնդիկները ձևավորել ըստ ձեր նախընտրած չափի, գլորել մատչայի մեջ և կրկին կարճ ժամանակով դնել սառնարանը։
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը