Բաժիններ՝

Լոլիկով, մոցարելայով ու ռեհանով ուտեստ

Բաղադրիչներ՝

  • լոլիկ- 2-3 հատ
  • մոցարելա պանիր- 6-7 կտոր
  • ռեհան
  • սխտոր- 2 պճեղ
  • ձիթապտղի ձեթ- 3 ճ.գ.
  • աղ ու աղացած սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Խորը պնակի մեջ լցրեք ձիթապտղի ձեթը, աղը, աղացած սև պղպեղը, ճզմած սխտորը:

Մանր կտրատեք ռեհանը, ավելացրեք ձեթի զանգվածին: Խառնեք:

Կարդացեք նաև

Լոլիկները օղակաձև կտրատեք, շարեք տափակ ու լայն ափսեի վրա:

Լոլիկների վրա քսեք ձեթից, սխտորից ու ռեհանից պատրաստած խառնուրդը:

Մոցարելայի կտորները դրեք լոլիկների վրա, վրան աղացած սև պղպեղ արեք ու մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս