Տավարի մսով, սալորաչրով ու ձվով աղցան
Բաղադրիչները
- տավարի փափկամիս- 200 գ
- ձու- 4 հատ
- վարունգ- 200 գ
- սալորաչիր- 150 գ
- պինդ պանիր- 200 գ
- ընկույզ- 100 գ
- մայոնեզ- 4-5 ճ/գ
- կանաչի
- աղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Տավարի միսը 1-1,5 ժամ եփեք: Ձվերը 10 րոպե եփեք:
Տավարի միսը, վարունգն ու սալորաչիրը փոքր կտորներով կտրատեք: Ձվերն ու պանիրը քերիչով քերեք: Ընկույզը մանր կտրատեք:
Ափսեի մեջ օղակաձև շերտ-շերտ շարեք տավարի միսը, ձուն, վարունգը, սալորաչիրը ընկույզի հետ, պանիրը:
Շերտերից յուրաքանչյուրի վրա աղ արեք ու մայոնեզ քսեք:
Աղցանը 1 ժամով տեղադրեք սառնարանում: Մատուցելիս զարդարեք կանաչիով: