Խոզի միսը Կոկա-կոլայի մեջ
Բաղադրիչներ՝
- խոզի միս- 500 գ
- կետչուպ- 100 գ
- Կոկա-կոլա- 150 մլ
- շաքարավազ- 3 ճ/գ
- աղ, աղացած պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Խոզի միսը բարակ շերտերով կտրատեք (շերտերի հաստությունը 1սմ-ից ոչ ավել): Դրանք շարեք տապակի մեջ:
Պատրաստեք սոուսը: Դրա համար կետչուպը խառնեք Կոկա-կոլային: Ավելացրեք աղն ու պղպեղը: Լավ խառնեք, որպեսզի կետչուպը լուծվի կոլայի մեջ:
Սոուսը լցրեք խոզի մսերի վրա, վրան լցրեք շաքարավազը: Տապակը 1 ժամով տեղադրեք 180 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում: Այդ 1 ժամվա ընթացքում սոուսի մեծ մասը կգոլորշիանա, իսկ մսերի վրա համեղ կարամելային կեղև կառաջանա:
Պատրաստի մսերը հանեք ջեռոցից, դրեք մեծ ափսեի մեջ ու մատուցեք: