Բաժիններ՝

Տապակած գազարով ու կանաչ ոլոռով աղցան

Բաղադրիչները

սոխ- 3 գլուխ

գազար- 3 հատ

բուսական յուղ- 3 ճ/գ

պահածոյացված կանաչ ոլոռ- 350 գ

կանաչ սոխ

թթվասեր- 3 ճ/գ

աղ ու աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Գլուխ սոխը խոշոր շերտերով կտրատեք, խոշոր քերիչով քերեք գազարը: Թավայի մեջ տաքացրեք բուսական յուղը, մեջը տապակեք կտրտած սոխը մինչև բաց ոսկեգույն երանգ ստանալը:

Ավելացրեք քերած գազարն ու պատրաստեք մինչև փափկելը:

Տապակած սոխն ու գազարը լցրեք պնակի մեջ ու թողեք հովանա: Ավելացրեք կանաչ ոլոռը, կտրտած կանաչ սոխը, աղն ու աղացած սև պղպեղը, թթվասերը: Խառնեք: Լցրեք աղցանամանի մեջ ու մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս