Բաժիններ՝

Լոբով, լոլիկով ու չորահացով աղցան

Բաղադրիչները

  • հավի եփած կրծքամիս- 200-300գ
  • լոլիկ- 1-2 հատ
  • պինդ պանիր- 100 գ
  • պահածոյացված կամ եփած կարմիր լոբի- 200 գ
  • չորահաց՝ ցանկացած համով- 50-100 գ
  • մայոնեզ
  • աղ
  • ցանկացած տեսակի կանաչի՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը 

Հավի եփած կրծքամիսը ու լոլիկը խորանարդաձև կտրատեք:

Պանիրը խոշոր քերիչով քերեք:

Կարդացեք նաև

Ավելացրեք լոբին, չորահացը, մայոնեզն ու աղը և խառնեք:

Ցանկության դեպքում կտրտած կանաչի ավելացրեք:

Աղցանը միանգամից մատուցեք, քանի դեռ չորահացը չի փափկել:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս