Լոբով, լոլիկով ու չորահացով աղցան
Բաղադրիչները
- հավի եփած կրծքամիս- 200-300գ
- լոլիկ- 1-2 հատ
- պինդ պանիր- 100 գ
- պահածոյացված կամ եփած կարմիր լոբի- 200 գ
- չորահաց՝ ցանկացած համով- 50-100 գ
- մայոնեզ
- աղ
- ցանկացած տեսակի կանաչի՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
Հավի եփած կրծքամիսը ու լոլիկը խորանարդաձև կտրատեք:
Պանիրը խոշոր քերիչով քերեք:
Ավելացրեք լոբին, չորահացը, մայոնեզն ու աղը և խառնեք:
Ցանկության դեպքում կտրտած կանաչի ավելացրեք:
Աղցանը միանգամից մատուցեք, քանի դեռ չորահացը չի փափկել: