Բաժիններ՝

Կանաչ լոբով, հավի մսով ու պղպեղով աղցան

Բաղադրիչները՝

  • հավի փափկամիս- 2 կտոր
  • բուլղարական պղպեղ- 2 հատ
  • սոխ- 1 գլուխ
  • կանաչ լոբի- 400 գ
  • սխտոր- 1 պճեղ
  • սոյայի սոուս- 1-2 ճ/գ
  • աղ, աղացած սև պղպեղ
  • բուսական յուղ՝ տապակելու համար

Պատրաստման եղանակը

Հավի փափկամիսը փոքր կտորներով կտրատեք, պղպեղը երկարավուն կտրատեք, իսկ սոխը՝ կիսաօղակաձև: Լոբին 5 րոպեով լցրեք եռացող աղաջրի մեջ:

Թավայի մեջ լցրեք բուսական յուղը, մեջը տապակեք հավի մսի կտորները մինչև պատրաստ լինելը՝ մոտ 10-15 րոպե: Աղ ու պղպեղ արեք: Առանձին տապակեք սոխը, ապա ավելացրեք բուլղարական պղպեղն ու ևս 10 րոպե տապակեք:

Կարդացեք նաև

Հավի տապակած մսին ավելացրեք կանաչ լոբին ու տապակած բանջարեղենը, մանրացրած սխտորն ու սոյայի սոուսը: Խառնեք ու մի քանի րոպե էլ տապակեք:

Մատուցեք տաք վիճակում:

Տեսանյութեր

Լրահոս