Բաժիններ՝

Ֆունչոզա գազարով և վարունգով

Բաղադրիչներ

Ֆունչոզա – 200 գ

Գազար – 150-180 գ

Վարունգ – 2 հատ

Համեմ – 1 փոքր փունջ

Քունջութի սերմեր – 2 ճ/գ

Ձիթայուղ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

ֆունչոզան դնել տաք (բայց ոչ եռացող) ջրի մեջ և թողնել 5-10 րոպե, լվանալ սառը ջրով և չորացնել։

Գազարը քերել, խառնել ֆունչոզայի հետ։

Վարունգները երկայնքով կիսեք, հեռացրեք սերմերով ջրալի միջուկը, քանի որ այն անհրաժեշտ չէ այս աղցանի համար։ Վարունգները բարակ կտրատել, խառնել գազարի և ֆունչոզայի հետ։

Համեմը մանր կտրատել և ձիթայուղի հետ ավելացնել աղցանին։

Բովել քունջութի սերմերը: Մատուցելիս՝ աղցանի վրա ցանեք քունջութի սերմերը։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս