Բաժիններ՝

Բրնձով փլավ` ոսպով և բեկոնով

Բաղադրիչներ

Բրինձ – 300 գ

Ոսպ – 200 գ

Բեկոն – 150 գ

Սխտոր – 1 պճեղ

Ձիթայուղ – 2 ճ/գ

Կոճապղպեղի փոշի – 1 ճ/գ

Կարրի փոշի – 0,5 ճ/գ

Կանաչ սոխ – 4 հատ

Աղ, թարմ աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Բրինձը եփեք։ 1,2 լիտր ջրի մեջ լցրեք ոսպը, եռալուն պես ավելացրեք մանր կտրատած բեկոնը, սոխը և սխտորը, և շարունակեք եփել դանդաղ կրակի վրա 30 րոպե։

Ոսպը համեմել ձիթայուղով, կարրիի փոշիով, կոճապղպեղի փոշիով, աղով և պղպեղով։ Եփել ևս 15 րոպե։

Բրինձը լցնել ոսպի վրա, խառնել և վերցնել կրակից, և թողնել շիլան հանգստանա 10 րոպե:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս