Սնկով և հալած պանրով ապուր
Բաղադրիչներ
Շամպինիոններ – 500 գ
Սոխ – 150 գ
Գազար – 1 հատ
Ձիթայուղ – 2 ճ/գ
Սխտոր – 1 պճեղ
Սերուցք – 100 գ
Հալած պանիր – 150 գ
Կարտոֆիլ – 3-4 հատ
Սամիթ
Ջուր – 1լ
Աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը կտրատել, գազարը մաքրել քերել խոշոր քերիչով և բուսայուղի մեջ տապակել։ Ավելացնել կտրատած սունկը և մանրացրած սխտորը, և եփել 5-7 րոպե։ Առանձին կաթսայի մեջ կիսով չափ եփեք մանրացրած կարտոֆիլը, այնուհետև ավելացրեք բանջարեղենով սունկը։
Որոշ ժամանակ անց ավելացնել հալած պանիրը և խառնելով եփեք 5 րոպե՝ ոչ ավելի։
Ապուրին ավելացրեք սերուցք և թողեք եռա։
Վերջում ավելացրեք կտրատած սամիթը՝ ըստ ցանկության։