Բաժիններ՝

Սնկով և հալած պանրով ապուր

Բաղադրիչներ

Շամպինիոններ – 500 գ

Սոխ – 150 գ

Գազար – 1 հատ

Ձիթայուղ – 2 ճ/գ

Սխտոր – 1 պճեղ

Սերուցք – 100 գ

Հալած պանիր – 150 գ

Կարտոֆիլ – 3-4 հատ

Սամիթ

Ջուր – 1լ

Աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը կտրատել, գազարը մաքրել քերել խոշոր քերիչով և բուսայուղի մեջ տապակել։  Ավելացնել կտրատած սունկը և մանրացրած սխտորը, և եփել 5-7 րոպե։ Առանձին կաթսայի մեջ կիսով չափ եփեք մանրացրած կարտոֆիլը, այնուհետև ավելացրեք բանջարեղենով սունկը։

Որոշ ժամանակ անց ավելացնել հալած պանիրը և խառնելով եփեք 5 րոպե՝ ոչ ավելի։

Ապուրին ավելացրեք սերուցք և թողեք եռա։

Վերջում ավելացրեք կտրատած սամիթը՝ ըստ ցանկության։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս