Բաժիններ՝

Հավով և վարունգով աղցան

Բաղադրիչներ

Հավի ֆիլե – 400 գ

Վարունգ – 2 հատ

Կաթ – 3 ճ/գ

Սոյայի սոուս – 2 ճ/գ

Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ

Քունջութ – 2 ճ/գ

Աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիսը եռացնել աղաջրի մեջ, սառեցնել և մանրացնել։

Վարունգը կտրատել կիսաշրջանաձև շերտերով։

Ձուն հարել կաթի և աղի հետ, լցնել նախապես տաքացրած տապակի մեջ և տապակել երկու կողմից, որպեսզի ստացվի ձվով նրբաբլիթ, այնուհետեւ կտրեք այն երկար շերտերով:

Տապակել քունջութի սերմերը:

Հավի ֆիլեն խառնել վարունգի հետ, համեմել ձեթով և սոյայի սոուսով։

Աղցանը լցնել ափսեի մեջ, իսկ վրան՝ ձվածեղի շերտեր ու շաղ տալ քունջութի սերմերը։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս