Հավով և վարունգով աղցան
Բաղադրիչներ
Հավի ֆիլե – 400 գ
Վարունգ – 2 հատ
Կաթ – 3 ճ/գ
Սոյայի սոուս – 2 ճ/գ
Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ
Քունջութ – 2 ճ/գ
Աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Հավի կրծքամիսը եռացնել աղաջրի մեջ, սառեցնել և մանրացնել։
Վարունգը կտրատել կիսաշրջանաձև շերտերով։
Ձուն հարել կաթի և աղի հետ, լցնել նախապես տաքացրած տապակի մեջ և տապակել երկու կողմից, որպեսզի ստացվի ձվով նրբաբլիթ, այնուհետեւ կտրեք այն երկար շերտերով:
Տապակել քունջութի սերմերը:
Հավի ֆիլեն խառնել վարունգի հետ, համեմել ձեթով և սոյայի սոուսով։
Աղցանը լցնել ափսեի մեջ, իսկ վրան՝ ձվածեղի շերտեր ու շաղ տալ քունջութի սերմերը։