Բեկոնով և լոլիկով ձվածեղ
Բաղադրիչներ
Ձու – 2 հատ
Բեկոն – 32 գ
Լոլիկ – 150 գ
Ուրց
Սխտորի փոշի
Սև պղպեղ
Աղ
Բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
Լոլիկը և բեկոնը շերտերով կտրատել։ Բեկոնը տապակել բուսայուղի մեջ, տեղափոխել խոհանոցային անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ավելորդ բուսայուղ չմնա։
Նույն տապակի մեջ տապակել լոլիկը՝ աղով, պղպեղով, սխտորի փոշիով և ուրցով։
Տապակած լոլիկի վրա լցնել ձուն և տապակել։
Ձվածեղը դնել ափսեի մեջ և մատուցել բեկոնով։