Բաժիններ՝

Բեկոնով և լոլիկով ձվածեղ

Բաղադրիչներ

Ձու – 2 հատ

Բեկոն – 32 գ

Լոլիկ – 150 գ

Ուրց

Սխտորի փոշի

Սև պղպեղ

Աղ

Բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

Լոլիկը և բեկոնը շերտերով կտրատել։ Բեկոնը տապակել բուսայուղի մեջ, տեղափոխել խոհանոցային անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ավելորդ բուսայուղ չմնա։

Նույն տապակի մեջ տապակել լոլիկը՝ աղով, պղպեղով, սխտորի փոշիով և ուրցով։

Տապակած լոլիկի վրա լցնել ձուն և տապակել։

Ձվածեղը դնել ափսեի մեջ և մատուցել բեկոնով։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս