Բաժիններ՝

Հավի մսով պաշտետ

Բաղադրիչներ

Հավի կրծքամիս – 500 գ

Սոխ – 2 հատ

Սխտոր – 2 պճեղ

Ձիթայուղ – 60 գ

Հավի արգանակ – 120 մլ

Կարագ- 60 գ

Սև պղպեղ

Աղ

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիսը եփել, մանր կտրատել: Տապակել սոխն ու սխտորը և լցնել տաք հավի արգանակի մեջ, ավելացնել մանրացրած հավի միսը, համեմել աղով և պղպեղով և հարել բլենդերով մինչև միասեռ զանգված ստացվի։

Հավի կրծքամիսը ծածկել թաղանթով և թողնել սառչի առնվազն 2 ժամ։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս