Բաժիններ՝

Ժուլյեն սնկով և հավի մսով

Բաղադրիչներ

Չորացրած սունկ – 100 գ

Հավ –  1,2 կգ

Սոխ – 2 հատ

Կարագ – 50 գ

Ալյուր – 3 ճ/գ

Պինդ պանիր – 150 գ
աղ, աղացած սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Սունկը լցնել 2 լիտր տաք ջրի մեջ և թողնել 2 ժամ, ապա քամել և լվանալ։

Հավը լվանալ, կաթսայի մեջ տաք ջուր, որպեսզի հավի միսը ծածկի, եփել 1 ժամ՝ հեռացնելով վրայի փրփուրը։

Եփած հավի միսն առանձնացնել ոսկորից և կաշվից, ապա մանր կտրատել։

Բուսայուղի մեջ տապակել սոխը, ավելացնել մանր կտրատած սունկը և տապակել մինչև ոսկե դարչնագույն դառնալը: Այն լցրեք հավի մսի վրա և խառնել։

Տապակի մեջ ձեթ ավելացրեք և տապակեք ալյուրը։ Ավելացրեք հավի արգանակը և խառնելով եփեք 5 րոպե։ Աղ և պղպեղ անել, և ստացված սոուսը լցնել սնկի խառնուրդի մեջ։

Պանիրը քերեք մանր կամ միջին քերիչով, ավելացրեք նախապես պատրաստված զանգվածին և խառնեք։

Պատրաստի խառնուրդը լցրեք համապատասխան ամանների մեջ և դրեք մինչև 200°C ջեռոցում։ Ժուլիենը թխել մոտ 7-10 րոպե։ Մատուցել վիճակում։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս