Բաժիններ՝

Հավով և պանրով ապուր

Բաղադրիչներ

Հավի կրծքամիս – 1 հատ

Գազար – 1 հատ

Կարտոֆիլ – 5 հատ

Պանիր – 100 գ

Ջուր – 2 լ

Ձիթայուղ – 3 ճ/գ

Դափնու տերեւ – 1 հատ

Աղ և պղպեղ

Թարմ կանաչի

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիսը կտրատել միջին չափի կտորների՝ ըստ նախասիրության, և տապակել ձիթայուղի մեջ։ Կարտոֆիլն ու գազարը կտրատել խորանարդաձև և եփել 20 րոպե։ Այնուհետեւ ավելացնել տապակած միսը և շարունակել եփել 10 րոպե։

Ավելացնել դափնու տերեւ, աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։

Երբ ապուրը գրեթե պատրաստ է, ավելացրեք պանիրը և լավ խառնեք, որպեսզի գնդիկներ չառաջանան: Ավելացրեք նաև թարմ կանաչին։

Եռացնել 5 րոպե և անջատել կրակը։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս