Բաժիններ՝

Կիևյան կոտլետի բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ

Հավի ֆիլե – 800 գ

Կարագ – 100 գ

Սամիթ և մաղադանոս կանաչի – 30 գ

Ձու – 1 հատ

Պաքսիմատ – 4 ճ/գ

Ալյուր – 4 ճ/գ

Բուսական յուղ – 200 մլ

Համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը

Միջուկի համար անհրաժեշտ է փափկած կարագը խառնել մանր կտրատած սամիթի կամ մաղադանոսի հետ (կամ երկու կանաչիներով՝ ըստ ճաշակի)։ Կարագից փոքրիկ ձողիկներ պատրաստել և դնել սառցարան։

Հավի ֆիլեն նեղ շերտերով կտրատել, թակել, աղ ու պղպեղ ավելացնել։

Կարագով պատրաստված հանել սառցարանից։

Ֆիլեի մեջտեղում տեղադրեք կարագից պատրաստված ձողիկները։

Առանձին ափսեների մեջ լցնել պաքսիմատ և ալյուր: Ձուն հարել, ավելացնել մեկ գդալ ջուր և հարել հարիչով։

Կոտլետները պատրաստել հետևյալ հաջորդականությամբ՝ ալյուր-ձու-պաքսիմատ-ձու-պաքսիմատ։

Պաքսիմատի մեջ կրկնակի թաթախումը թույլ չի տա, որ միջուկը դուրս գա։

Պատրաստի կոտլետները տապակեք տաքացրած ձիթայուղի մեջ։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս