Բաժիններ՝

Սպանախ՝ կիտրոնով և սխտորով

Բաղադրիչներ

Սպանախ – 250 գ

Սխտոր – 1 պճեղ

Կիտրոնի հյութ

Աղ և պղպեղ

Ձիթապտղի յուղ

Պատրաստման եղանակը

Սպանախի լավ լվանալ, ջուրը քամել և կտրել հաստ ցողունները։ Մաքրել սխտորը և կտրատել բարակ շերտերով:
Ձիթապտղի յուղի մեջ տապակել սխտորը, ավելացնել սպանախի տերևւները և տապակել մինչև փափկի:

Ավելացնել կիտրոնի հյութ և եփել ևս 1 րոպե։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս