Բաժիններ՝

Խրթխրթան բեզե

Բաղադրիչներ

Ձվի սպիտակուց – 3 հատ

Շաքարի փոշի կամ շաքարավազ՝ չափը՝ ըստ ճաշակի

Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

Սպիտակուցներն առանձնացնել դեղնուցից, հարել, երբ փրփրի՝ ավելացնել կիտրոնի հյութը։

Այնուհետև հարելը շարունակելով՝ աստիճանաբար ավելացնել շաքարի փոշին։ Պետք է ստացվի պինդ զանգված։

Խառնուրդը լցնել տոպրակի մեջ և թխման թերթիկի վրա:

Չորացնել 90-110 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 1 ժամ։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս