Հարիսա
Բաղադրիչներ
Հավի միս – 1 կգ
Ձավար – 500 գ
Ջուր – 2 լ
Աղ
Պատրաստման եղանակը
Կաթսայի մեջ լցնել ձավարը, հավի միսը և ջուրը։
Հասցնել եռման աստիճանի և հեռացնել փրփուրը։
Ցածր կրակի վրա եփել 1.5 ժամ, այնուհետև միսը հանեք, վրայից հեռացրեք ոսկորները և նորից լցրեք ձավարի վրա։
Ըստ անհրաժեշտության՝ տաք ջուր ավելացրեք:
Ստուգեք՝ երբ ձավարը եփված լինի, ապա նշանակում է՝ հարիսան պատրաստ է, ավելացրեք աղը, թողեք եփվի ևս 10 րոպե։
Մատուցել կարագով։