Բաժիններ՝

Գազարով և ընկույզով աղցան

Բաղադրիչներ

Գազար – 4-5 հատ

բոված պնդուկ և ընկույզ – 20 գ

մաղադանոս – 1 միջին փունջ

կես կիտրոնի հյութ

ձիթայուղ

մանանեխի սերմեր – 1 թ/գ

աղ, թարմ աղացած սպիտակ պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Գազարը մաքրել և անցկացնել խոշոր քերիչով: Մաղադանոսը մանր կտրատել։

Կիտրոնի հյութը խառնել մանանեխի, ձիթապտղի, աղի և պղպեղի հետ։

Ընկույզի մի մասը մանր կտրատել, մյուս մասը՝ ավելի մեծ: Գազարին ավելացնել մաղադանոսն ու ընկույզը, սոուսը խառնել և տապակել 15 րոպե։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս