Բաժիններ՝

Հավի հյութեղ և համեղ լանգետներ

Բաղադրիչներ

Հավի ֆիլե – 400 գ

Բուսայուղ – 2 ճ/գ

Ալյուր – 2 ճ/գ

Ձու – 1 հատ

Սոյայի սոուս – 4 ճ/գ

Շաքարավազ – 1 թեյի գդալ

Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ

Չիլի սոուս

Խմելի-սունելի

Պատրաստման եղանակը

Ֆիլեն կտրատել և ծեծել։

Պատրաստել մարինադը՝ խառնելով սոյայի սոուսը, չիլիի պղպեղը, բուսայուղը, կիտրոնի հյութը, շաքարավազը և համեմունքները, մանրակրկիտ խառնել։

Թաթախեք հավի միսը և թողեք մարինացվի սենյակային ջերմաստիճանում 30 րոպե։

Առանջին տարաների մեջ լցնել հարած ձուն և ալյուրը։

Հավի կտորները հանել մարինադից, թաթախել նախ ձվի, ապա ալյուրի մեջ, այնուհետև տապակել լավ տաքացրած տապակի մեջ:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս