Բաժիններ՝

Կորեական աղցան՝ գազարով

Բաղադրիչներ

Գազար – 1 կգ

խնձորի քացախ – 2 ճ/գ

սխտոր – 1 գլուխ

ընկույզ – 8 հատ

սոխ – 1 հատ

աղ

համեմի սերմեր – 2 ճ/գ

բուսական յուղ – 90 մլ

շաքարավազ – 1 ճ/գ

աղացած կարմիր պղպեղ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

Գազարը շատ բարակ շերտերով քերել: Ավելացնել քացախը, խառնել և տարան փակել կափարիչով: Թողնել 1 ժամ։ Սխտորը ճզմեք, ընկույզը մանր կտրատեք և ավելացրեք գազարին։ Ավելացրեք նաև աղը, շաքարավազը, կարմիր պղպեղը և համեմի սերմերը։

Սոխը կտրատեք բարակ լուսնաձև օղակների: Տապակի մեջ տաքացրեք բուսայուղը և թույլ կրակի վրա սոխը տապակեք։ Սոխը հեռացրեք և բուսայուղը եռման վիճակում ավելացրեք գազարով զանգվածին, խառնեք և փակ վիճակում թողեք սառչի:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս