Բաժիններ՝

Քուֆթա

Բաղադրիչներ

Տավարի ծեծած միս՝ հատուկ քուֆթայի համար – 1 կգ

Ձու – 1 հատ

Ալյուր – 2 ճ/գ

Աղ, սև պղպեղ

Կաթ – 200 մլ

Սոխ – 1 հատ

Կոնյակ – 50 մլ

Հալած կարագ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը կտրատել փոքր խորանարդների և ավելացնել քուֆթայի մսին։ Այնուհետև ավելացնել մյուս բոլոր բաղադրիչներն ու հարել հարիչով։

Մեծ կաթսայի մեջ ջուր լցնել, աղ ավելացնել և եռացնել։ Ջուրը եռալուն պես կրակն իջեցնել և քուֆթայի միսը գնդաձև դնել եռացող ջրի մեջ։ Եթե կաթսան շատ մեծ է և մսագնդներն իրար չեն դիպչի, կարող եք մի քանի գունդ միաժամանակ եփել։

Եփել 35-40 րոպե։

Պատրաստի քուֆթան ջրից հանել, նեղ շերտերով կտրատել, վրան կարագ դնել և մատուցել։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս