Բաժիններ՝

Պանրով և սնկով աղցան

Բաղադրիչներ

Շամպինիոն – 300 գ

Ձու – 4 հատ

Շպրոտ – 190 գ

Պանիր – 150 գ

Մայոնեզ – 100 գ

Բուսայուղ

Սոխ – 1 հատ

Սև պղպեղ

Մաղադանոս

Աղ

Պատրաստման եղանակը

Ձուն եփել և քերիչով անցկացնել։ Շպրոտը ձեթից հանել և մարացնել։ Ապա սկսեք դասավորել ըստ հերթականության։

Որպես առաջին շերտ դրեք ձուն, վրան մայոնեզ քսեք, ապա շպրոտով հաջորդ շերտը ձևավորեք, վրան կրկին մայոնեզ քսեք։

Սոխը խորանարդաձև կտրատեք և բուսայուղով տապակեք։ Սառչելուց հետո լցրեք մայոնեզապատ շերտի վրա

Սունկը կեղևազատեք, կտրատեք և տապակեք: Համեմեք աղով և սև պղպեղով։ Սառչելուց հետո լցրեք սոխով շերտի վրա և կրկին մայոնեզ քսեք վրան։

Զարդարելու համար մի փոքր տապակած սունկ առանձնացրեք։

Պանիրը մանր քերիչով անցկացրեք և ձևավորեք աղցանի վերջին շերտը, ապա զարդարեք սնկով։

Աղցանը 1-2 ժամ դրեք սառնարանում։ Մատուցելիս թարմ մաղադանոս շաղ տվեք վրան։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս