Եթե ցանկանում եք շատ կարճ ժամանակահատվածում կորցնել ավելորդ կիլոգրամները և վերականգնել ձեր իդեալական քաշը, ապա այս բաղադրատոմսը ձեզ համար է:
Բոլոր տեսակի կարծրատիպերից ազատվելը դժվար է, սակայն անհրաժեշտ է: Դրանց պատճառով մենք շատ բաներից ենք մեզ զրկում: Հատկապես սա վերաբերում է սննդին:
Քնելուց առաջ ուտելու լավագույն մթերքների մասին մտածելիս դժվար թե մտաբերեք մեղրը, քանի որ այն քաղցր է, իսկ քաղցրը՝ քնելուց առաջ այնքան էլ լավ միտք չէ: Այնուամենայնիվ, մեղրն ուրիշ է, քանի որ այն ունի բնական բաղադրիչներ, նույնիսկ որոշ բժիշկներ խորհուրդ են տալիս մեղրն ուտել քնելուց առաջ:
Ներկա կենսակերպը բացասաբար է ազդում առողջության վրա: Կայքն առաջարկում է 3 միջոց՝ ենթաստամոքսային գեղձի ճիշտ աշխատանքն ապահովելու համար:
Բրինձն ընդունակ է մաքրել օրգանիզմը տոքսիններից և շլակներից, կարող է լուծել մաշկի հետ կապված խնդիրները, լավացնել դեմքի մաշկի գույնը, նվազեցնել հոդացավերը, լավացնել ինքնազգացողությունը:
Կարմիր բազուկը հրաշալի բանջարեղեն է, որը կարող է կարգավորել օրգանիզմում մի քանի երևույթներ: Այս բանջարեղենի գեղեցիկ կարմիր գույնը ստացվում է պրոանտիցիանիդներից, որոնք հրաշալի կերպով պայքարում են չարորակ հիվանդությունների դեմ:
Գոյություն ունեն մի խումբ մթերքներ, որոնք օգնում են մազերին ու եղունգներին երկարել:
Կա կարծիք, որ թվերի և մարդկանց միջև կա որոշակի կապ, օրինակ, տան հասցեն կարող է ազդել մարդու հոգեվիճակի վրա։ Յուրաքանչյուր հասցե բնութագրվում է մեկ` 1-ից մինչև 9-ը թվանիշով, որը շատ հեշտ է հաշվել։
Այս ըմպելիքն օրգանիզմից դուրս է բերում վատ բջիջներն ու կանգնեցնում դրանց աճը: Դրա պատրաստման համար ձեզանից կպահանջվի կես ճակնդեղ (եթե ճակնդեղը մեծ է) կամ մեկ ամբողջ՝ եթե փոքր է, 2 գազար և խնձոր:
Վիտամին D-ն չափազանց կարևոր է առողջության համար: Այն կարգավորում է կալցիումի և ֆոսֆորի յուրացումը, լավացնում իմունային համակարգը, այն նաև շատ կարևոր է մկանների, ատամների և ոսկորների համար:
Վաշինգտոնի համալսարանի դասախոս Ջուլիանա Նորատտոն (Giuliana Noratto) պնդում է, որ օրական 3 դեղձը շատ կարճ ժամանակահատվածում կարող է սպանել քաղցկեղի բջիջները:
25 տարվա փորձ ունեցող բժշկի խոսքերով՝ սրտանոթային հիվանդությունների դեմ բոլոր թերապիաներն անօգուտ են: Բոլոր այդ դեղամիջոցներն այլևս օգտակար չեն: Մի քանի տարի առաջ իսկական բացահայտում էր այն փաստը, որ սրտանոթային հիվանդությունների հիմնական պատճառն անոթների պատերի բորբոքումներն են: Աստիճանաբար այս բացահայտումը բերում է սրտի հիվանդությունների բուժման նոր մեթոդների:
Անառարկելի է, որ ճապոնական ավանդական բաղադրատոմսերով պատրաստված բրնձի շիլան, կանաչ թեյով և համեմունքներով ըմպելիքները, օմեգա-3 չհագեցված ճարպերով ու յոդով հարուստ սուշին և այլն զգալիորեն նպաստում են առողջության պահպանմանը և դանդաղեցնում են ծերացման ընթացքը։
Մեղվակաթն ունի անաբոլիկ` «շինարարական» հատկություն, այն լավացնում է նյութափոխանակությունը, արագացնում երիտասարդ օրգանիզմի աճը, լավացնում է ախորժակը, բարձրացնում հեմոգլոբինը եւ ավելացնում արյան կարմիր գնդիկների քանակը։ Փորձարկման ենթարկված կենդանիները մոտ 20 տոկոս ավելի երկար են ապրում, բարձր է դրանց դիմադրողականությունն արտաքին ազդակների հանդեպ։
Այս հայտնի բաղադրատոմսը, ըստ healthyfoodteam.com-ի, հայտնագործվել է Հիլդեգարդ վոն Բինգենի (Hildegard von Bingen) կողմից, ով ապրել է ավելի քան 800 տարի առաջ և մահացել 81 տարեկան հասակում:
Խնկենու այլ անվանումներն են` խնկածառ, պիստակենի։ Սա աղտորազգիների ընտանիքին պատկանող բույսերի ցեղ է, որն ընդգրկում է մոտ 20 տեսակներ։ Աճում է չոր, քարքարոտ լանջերում, կիսաանապատներում։
Սթրեսի առաջին նախանշաններն են՝ քրոնիկ հոգնածությունը, հյուծվածությունը, ֆիզիկական վատ վիճակը, ցինիզմը, նեգատիվ տրամադրվածությունը, նյարդային վիճակը, բարկությունը, առանց պատճառի չափազանց շատ անհանգստությունը, հաճախակի գլխացավերը, հանկարծակի քաշի կորուստը կամ ձեռքբերումը, անքնությունը, դեպրեսիան, շնչառության դժվարությունը, ձեռքերի դողը, և այլն:
Healthonlinecentral կայքը ներկայացնում է մի ըմպելիք, որը կօգնի զարգացնել կենտրոնանալու կարողությունը, կլավացնի հիշողությունն ու կիջեցնի արյան ճնշումը: Այս ըմպելիքը պատրաստելու համար ձեզանից կպահանջվի միայն 4 բաղադրիչ և 5րոպե:
Քրքումով (куркума) պատրաստված ոսկե կաթը հայտնի է իր հակաքաղցկեղային հատկանիշներով: Քրքումը պատկանում է կոճապղպեղավորների ընտանիքին: Քրքումը նաև անվանում են հնդկական զաֆրան (шафран):
Բաղադրատոմսի հիմնական բաղադրիչները մեղրն ու սոդան են: Մեղրն օգնում է ազատվել բակտերիաներից և փակում է մաշկի ծակոտիները՝ մաշկը դարձնելով էլաստիկ և թարմ, բացի այդ« օգնում է ազատվել սև կետերից:
Արդյո՞ք ձեզ հայտնի է, որ վարունգի մեջ լուծված են քիմիական տարրեր, որոնք լավացնում են տեսողությունը, ունեն հակաբիոտիկ, հակաուռուցքային, նիհարեցնող, արյան թթվայնությունը կարգավորող հատկություններ։
Կիվին ամենաառողջարար և ամենահամեղ մրգերից մեկն է աշխարհում: Այն ծագումով հարավային Չինաստանից է: Այս արևադարձային միրգը Չինաստանի ազգային խորհրդանիշն է: Այս քաղցր մրգի համը նման է արքայախնձորի, բանանի և ելակի համի համադրությանը:
Եթե ձեր օրգանիզմը ծանրաբեռնել եք ճարպոտ, քաղցր կերակուրներով կամ ալկոհոլով, և հոգնածություն ու էներգիայի պակաս եք զգում, միակ բանը, որ ձեզանից կպահանջվի, healthyfoodstar կայքի առաջարկած բաղադրատոմսն է, որը մաքրում է օրգանիզմն ու լավացնում իմունային համակարգը:
Բերնարդո Լապալոն, ով արդեն 113 տարեկան է, կարողանում է հանգիստ տեղաշարժվել, հոգ է տանում ինքն իր մասին: Նա նաև հոգ է տանում իր մտավոր առողջության մասին՝ կարդալով բազմաթիվ գրքեր և լուծելով խաչբառներ:
Մաղադանոսի արմատն ունի դեղնասպիտակավուն երանգ, այդ պատճառով այն երբեմն կոչում են «սպիտակ արմատ»: Այն ունի քաղցր համ և հաճելի հոտ, ինչն էլ եթերային յուղերի առկայության ապացույցն է:
Անհրաժեշտ է բոլոր բաղադրիչները խառնել, թողնել ողջ գիշեր: Առավոտյան հանեք կիտրոնի մասերը, անանուխն ու իմբիրը և խմեք: Խորհուրդ է տրվում ամբողջը խմել մինչև օրվա ավարտը: Եթե չեք հասցնում այն խմել, ապա դրեք սառնարանում, սակայն 2 օրից ավելի մի պահեք: Խմիչքը պետք է օգտագործել ամեն օր՝ 4 շաբաթվա ընթացքում:
Ականջի ցավը, հավանաբար, ամենատհաճ զգացողությունն է, այնպես որ, եթե դեռ որոնում եք որևէ դեղամիջոց, որը կօգնի արագ ազատվել այդ ցավից, healthylivingstyle.net-ը խորհուրդ է տալիս պատրաստել հետևյալ բաղադրատոմսերը:
Ելակն ընդունակ է դանդաղեցնել ծերացման ընթացքը: Ելակի կազմում մտնող հակաօքսիդանտները կարող են օգնել դանդաղեցնել ծերացումը: Դրա համար ճաշից նվազագույնը 40 րոպե անց անհրաժեշտ է մի քանի ելակ ուտել:
Լոլիկը նման է մարդու սրտին, քանի որ այն ունի կարմիր գույն և 4 բաժիններ՝ ճիշտ սրտի նման: Հետազոտությունները ցույց են տվել, որ լոլիկը հարուստ է երկաթով և կալիումով, ինչն էլ լոլիկը դարձնում է ավելի օգտակար արյան և սրտի համար:
Այժմ օրեցօր ավելի ու ավելի հայտնի է դառնում կիտրոնով ջուրը: Սա պայմանավորված է այն փաստով, որ կիտրոնով ջուրը կարողանում է օրգանիզմից դուրս բերել տոքսինները, ու, միևնույն ժամանակ, լավացնում է մարսողական համակարգը: