![](/banners/BeFunky-design.jpg)
7 պատճառ` ոլոռ օգտագործելու համար
![](https://168.am/wp-content/uploads/2015/08/volor.jpg)
1. Ոլոռի կանոնավոր օգտագործումը հարստացնում է օրգանիզմը սկիպտակուցներով և այն սննդակարգում գրեթե ամբողջությամբ փոխարինում է մսին:
2. Ոլոռը բնական հակաօքսիդանտ է, որը խոչընդոտում է օրգանիզմում տոքսինների և շլակների կուտակմանը, և կանխում է օնկոլոգիական հիվանդությունների զարգացումը:
3. Ոլոռն իր մեջ պարունակում է А, Е և В վիտամիններ, ինչպես նաև ֆոսֆոր, երկաթ, յոդ, մագնեզիում և նատրիում:
4. Այն կարգավորում է մարսողական համակարգը և ազատում է այրոցից:
5. Ոլոռ խորհուրդ է տրվում օգտագործել ճարպակալման ժամանակ:
6. Ոլոռը նպաստում է սրտանոթային համակարգի աշխատանքին:
7. Ոլոռը խթանում է ուղեղի ակտիվ աշխատանքին:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը