Ավանդական բժշկության ակադեմիայի նախագահ Մուհամադ Համրաևը: Այդ 2 բաղադրատոմսերն ամենաարդյունավետն են ստամոքսի ցավի դեպքում. ընդամենը 5 րոպեում դադարեցնում են ցավը:
Սառը և ձմեռային սեզոնին մրսածությունը, հարբուխն ու հազն անբաժանելի են մեզանից: Սա ամենատհաճ երևույթներից մեկն է, որը հանգիստ չի տալիս մեզ: Մեզ չեն օգնում նույնիսկ բազմաթիվ օշարակները: Այս բոլոր քիմիական միջոցների փոխարեն՝ կարող եք ինքնուրույն պատրաստել հազի դեմ օշարակ, որը կօգնի անգամ ամենաչոր հազի դեպքում:
Ժամանակակից հասարակության մեջ յուրաքանչյուրը բջջային հեռախոս ունի: Դրանք դարձել են ամենաանհրաժեշտ սարքավորումները, և առանց դրանց դժվար է պատկերացնել մեր կյանքը: Բայց կան բաներ, որոնք պետք է իմանալ, եթե ցանկանում եք խուսափել ճառագայթումից: Ըստ healthylifetricks.com-ի՝ այս հրաշալի ըմպելիքը շատ հեշտ է պատրաստել և խմել, այն կպաշտպանի ձեզ ճառագայթումից: Խնկունուց (розмарин) պատրաստված ըմպելիքը հրաշալի կերպով օրգանիզմից դուրս […]
Սալորը խորհուրդ է տրվում ուտել հատկապես գաստրիտ, ստամոքսի խոց և տասներկումատնյա աղիի հետ կապված հիվանդություն ունեցող մարդկանց, ինչպես նաև նրանց, ովքեր սակավարյունությամբ են տառապում: Սալորը օրգանիզմի համար հրաշալի պրոֆիլակտիկ միջոց է:
Նույնիսկ լեգենդ կա, ըստ որի` պարսիկ թագավորները եգիպտացիներին պատժելու համար Եգիպտոսում դեղձի ծառեր են տնկել
Հայերը հավանաբար շատ հնուց են իմացել այդ բույսի գոյության մասին, տալով դրան եգիպտացորեն, Երուսաղեմի ցորեն կամ Մարացորեն անվանումները
Ամենահին և առողջարար բաղադրիչներից մեկը՝ ձիթապտուղը, ոչ միայն համեղ է, նաև՝ շատ օգտակար է: Ձեզ ենք ներկայացնում մի քանի հատկանիշներ, որոնցով հարուստ է ձիթապտուղը:
Interesbook կայքը ներկայացնում է բաղադրատոմսեր, որոնք ոչ միայն մաքրում են լյարդն ու լեղուղիները, այլև՝ վերականգնում են ընդհանուր առողջությունն ու առողջ քունը:
Ր-ն միակ գրանշանն է, որը ծնում է միայն մեկ ի վերուստ տրված բառ՝ Ր=րոպե, ու դա նշանակում է, որ մնացած բոլոր գրանշանները նույնպես խորհուրդներ են արտահայտում:
Սեխի սեզոնը բացվում է, այդ պատճառով կարևոր է իմանալ, թե ինչ օգտակար հատկանիշներ ունի այն: Սեխը հագեցնում է քաղցրի պահանջը՝ առանց ավելորդ կիլոգրամներ ավելացնելու: Սեխն ունի շատ առողջարար հատկանիշներ:
Գարեջուրը երկարացնում է կյանքը: Ըստ որոշ գիտնականների հետազոտությունների` մարդիկ, ովքեր գարեջուր են խմում, 19 տոկոսով ավելի քիչ են ենթարկվում վաղաժամ մահվան ռիսկին:
Այս խառնուրդն օգնում է տարբեր հիվանդությունների դեպքում և լավացնում է իմունային համակարգի աշխատանքը:
Ժողովրդական բժշկության մեջ օգտագործվում է վերին շնչուղիների հիվանդություններին դեպքում, նաեւ` որպես ախորժակը եւ մարսողությունը լավացնող միջոց։ Խորհուրդ է տրվում կիրառել սննդակարգի մեջ` լյարդի, երիկամների, լեղապարկի հիվանդությունների դեպքում։
Ծերանալու վատ կողմերից մեկը հիշողության կորուստն է: Պատճառը, իհարկե, այն է, որ, երբ մեծանում ենք, մեզ հետ մեծանում են նաև մեր ուղեղն ու բջիջները, որոնք պատասխանատու են հիշողության համար: Healthylifetricks կայքը ներկայացնում է մի քանի բնական միջոց, որոնք կլավացնեն հիշողությունը: 1. Կանոնավոր սնվեք. ուղեղն ամբողջ մարմնի միայն 25%-ն է կազմում, սակայն օգտագործում է դրա 20% […]
Վարունգն այն եզակի բույսերից մեկն է, որի պտուղը մենք ուտում ենք չհասունացած վիճակում։
Ակնեն կամ ճարպագեղձերի բորբոքումները, որ շատ խնդիրներ են առաջացնում դեռահասների մոտ, ի հայտ է գալիս մի քանի պատճառներով՝ ժառանգականության, սեռական հորմոնների չափից դուրս ակտիվության, մաշկային գեղձերի յուղի արտազատման սրման: Այնուամենայնիվ, հիմնականում ակնեի պատճառը Propionibacterium acne-ներն են, որոնք սնվում են մաշկի յուղով և բորբոքում իմունային համակարգը:
Աղիները մարդու օրգանիզմի ամենակարևոր օրգաններից մեկն են: Դրանք պահպանում են օրգանիզմում ջրի բալանսը, կարգավորում իմունային համակարգն ու օգնում մարսողական համակարգին:
Որքան ջանքեր են պահանջվում, որպեսզի դեմքը հարթ և գեղեցիկ տեսք ունենա: Տարատեսակ կոսմետիկ միջոցներ, սննդային հավելումներ և նույնիսկ բժշկական ծառայություններ կան՝ մաշկի որակը լավացնելու համար: Ցավոք, շատ հաճախ թանկարժեք քսուքներն էլ արդյունավետ չեն լինում:
Այժմ շատերն են ժամանակ և գումար տրամադրում պեդիկյուրին: Ոտքերի խնամք, սակայն, կարող եք անել նաև ինքնուրույն:
Ալցհեյմերի հիվանդությունը նախածերունական շրջանի, թերևս, ամենահաճախ հանդիպող հիվանդությունն է։ Սա ժառանգական հիվանդություն է, որը փոխանցվում է բազմագործոնային ձևով, սակայն նկարագրված է նաև աուտոսոմ-դոմինանտ տիպի ժառանգում։
Գոյություն ունեն մի շարք այլ պատճառներ ևս, որոնց մասին մենք չենք էլ մտածում: Սակայն դրանք կարող են լուրջ խոչընդոտ հանդիսանալ ավելորդ քաշից ազատվելու համար:
Գիտե՞ք արդյոք, որ մաշկը ձգելու համար շատ քսուքների բաղադրության մեջ ժելատին են օգտագործում, քանի որ այն ունի ձգող հատկանիշներ: Ժելատինի դրական հատկանիշներից մեկն այն է, որ կալոգեն է պարունակում: Սա կենդանական ծագման սպիտակուց է, որի շնորհիվ հարթվում է մաշկը:
Այս սմուզին պարունակում է նաև բանան, ինչը նաև լավացնում է տրամադրությունը: Կիվին, կիտրոնն ու նարինջը մեր օրգանիզմը սնուցում են վիտամին C-ով և սննդարար տարրերով, որոնք կլավացնեն իմունային համակարգը: Բոլոր բաղադրիչները լցրեք բլենդերի մեջ և հարեք 10 վայրկյան:
Հավկիթի օգնությամբ կարելի է նվազեցնել հոդացավերը, կանխել ոտնաթաթի ոսկրի գերաճը, բուժել ռևմատիզմը ու շրթունքների անկյան վերքը։
Գենետիկորեն մոդիֆիկացված սնունդն ունի սովորականի տեսք, նույնիսկ ավելի գեղեցիկ է, սակայն այստեղ կա հսկայական տարբերություն. ԳՄՕ-ներում ԴՆԹ-ն փոփոխված է, ինչն օրգանիզմում բազմաթիվ մուտացիաներ կարող է առաջացնել:
Մենք գիտենք, որ ծովամթերքները մեծ քանակությամբ յոդ են պարունակում, սակայն քչերին է հայտնի, որ 100 գ ծովակաղամբը պարունակում է բույսերում հազվադեպ հանդիպող B12 վիտամինի` օրգանիզմին անհրաժեշտ չափաքանակի 33,3 % և վիտամին D` 48 %։
Հիպոթիրեոզը վահանագեղձի հիվանդություններից է, որն առաջանում է գեղձի թերֆունկցիայի հետևանքով: Ռուսական բժշկությունն առաջարկում է պարզ, բայց շատ արդյունավետ բաղադրատոմս բոլոր նրանց համար, ովքեր տառապում են այս խնդրով: Բաղադրատոմսը բաղկացած է 2 բաղադրիչներից, որոնք կարող եք հեշտությամբ ձեռք բերել:
Ստամոքսի լորձաթաղանթի բորբոքումը կոչվում է գաստրիտ: Այս հիվանդությունն ի հայտ է գալիս հիմնականում ոչ ճիշտ սննդակարգի, դեղորայքների ազդեցության, սննդային ալերգիայի պատճառով: Սուր գաստրիտ նաև առաջացնում են ստամոքսի լորձաթաղանթի այրվածքները, ոչ ճիշտ նյութափոխանակությունը:
Ստամոքսի բակտերիան հաճախակի հանդիպող առողջական խնդիրներից է: Բակտերիայի բուժումը կարող է երկարատև և հյուծող գործընթացի վերածվել, իսկ բժիշկները հաճախ հզոր հակաբիոտիկներ են նշանակում:
Ասպիրինը լուծեք կիտրոնի հյութի մեջ, բայց մածուկի մի վերածեք: Ստացված զանգվածը քսեք դեմքին, պահեք 10 րոպե: Մի փոքր սոդան լուծեք տաք ջրում և այդ ջրով մաքրեք դիմակը: