Ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում ճարպերն այրող բաղադրատոմսի պատրաստման և օգտագործման եղանակը, տեղեկություններ բույսի պատմության և կենսաբանական կառուցվածքի մասին և նաև` հիլ բառի ստուգաբանման արդյունքները։
Կոճապղպեղի թեյը նպաստում է ստամոքսահյութի արտադրմանը, ունի ցավամոքիչ հատկություն, որի հետեւանքով լավացնում է մարսողությունը, հանգստացնում որովայնի ցավերը, լավացնում նյութափոխանակությունը, արյան շրջանառությունը, օգտակար է նաեւ շնչառական ուղիներին։
Առավոտյան ջուր խմելը շատ կարևոր է, բայց ոչ բոլորը գիտեն, որ դրանից առավել կարևոր է ջրի ջերմաստիճանը:
Քլեր Կրոուտերը ժամանակին կշռել է 90 կգ և ատել է իր մարմինը: Երբ սիրած տղամարդը նրան առաջարկություն է արել, կինը երկար մտածել է, քանի որ ամաչել է իր մարմնից: Սակայն նա որոշել է, որ անպայման ամուսնանալու է, և հանուն իր սիրած տղամարդու՝ սկսել է ակտիվ կյանքով ապրել, մարզվել, առողջ սնունդ օգտագործել: 10 ամսվա ընթացքում նա նիհարել է 25,5կգ:
Այսօր շատերն ունեն խցանված անոթների հետ կապված խնդիր: Եթե տառապում եք այս խնդրով և փորձել եք բոլոր դեղամիջոցները, սակայն՝ ապարդյուն, ապա ժամանակն է դիմել այլընտրանքային բժշկությանը: Փնտրեք դեղատոմսը խոհանոցում:
Նիկոտինը, որը մարդիկ ներշնչում են, թոքերի միջոցով լցվում է անմիջապես արյուն: Օրգանիզմին անհրաժեշտ է 6-8 ժամ, որպեսզի մեզի միջոցով դուրս բերի նիկոտինը: Սակայն խնդիրն այն է, որ նիկոտինի մնացորդները կուտակվում են օրգանիզմում, և 20-30 ժամ է պահանջվում, որպեսզի դրանք ամբողջովին դուրս գան:
Ձմերուկի սերմերը դրական ազդեցություն են թողնում առողջության վրա: Սակայն, ինչպես գրում է Takprosto.cc կայքը, դրանք կուլ տալով՝ օրգանիզմին որևէ օգուտ չեք տա, իսկ եթե դրանից թեյ պատրաստեք, այն կարող է օգտակար լինել:
Երբևէ լսե՞լ եք, որ կարտոֆիլի հյութն ունի բազմաթիվ սննդարար հատկանիշներ, որոնք ճիշտ օգտագործման դեպքում կօգնեն բուժել մի քանի հիվանդություններ:
Աղն անհրաժեշտ է օրգանիզմի բոլոր բջիջներին, աղի իոնների օգնությամբ բջիջները «ներկայացնում» են իրենց անհրաժեշտ օգտակար նյութերի «ցանկը»։ Եթե մարդու օրգանիզմը չի ստանում աղի անհրաժեշտ քանակությունը, ապա սկսում է ծախսել մկանային և ոսկրային հյուսվածքներին անհրաժեշտ աղի պաշարը։
Տնական խնամքի միջոցներ պատրաստելը միշտ ավելի ձեռնտու է և արդյունավետ: Անտիպերսպիրանտ պատրաստելու համար ձեզանից չեն պահանջվի թանկարժեք բաղադրիչներ:
Ըմպելիքը, որի մասին խոսելու ենք, թարմացնող և սննդարար հատկություն ունի: Այն հրաշալի նախաճաշ կամ ճաշ կարող է լինել, քանի որ պատրաստված է այնպիսի բաղադրիչներից, որոնք ունեն սննդարար հատկանիշեր, օգնում են ազատվել ավելորդ կիլոգրամներից և նվազեցնում են ցելյուլիտը:
Քչերին է հայտնի, որ գոյություն ունի մի միջոց, որն օգնում է բոլորին: Այս մեթոդը ժողովրդական բժշկության մեջ շատ հայտնի է:
Եթե ցանկանում եք սպիտակ ատամներ ունենալ, սակայն հնարավորություն չունեք թանկարժեք պրոցեդուրաների հաճախելու, կարող եք հրաշալի արդյունքի հասնել նաև տան պայմաններում: Գոյություն ունեն մի քանի խորամանկություններ, որոնց միջոցով հնարավոր է սպիտակեցնել ատամները՝ բնական ճանապարհով:
Էկզեման հաճախ արտահայտվում է սաստիկ քորով, որի արդյունքում քորելիս առաջանում են վերքեր, ինչի պատճառով էլ մաշկը բորբոքվում է:
Լյարդը մեր օրգանիզմի ամենամեծ օրգանն է, և հենց լյարդի ճիշտ ֆունկցիայից է կախված մարդու առողջությունը: Լյարդի շնորհիվ օրգանիզմից դուրս են բերվում ավելորդ թույները, որոնք օրգանիզմ են ներթափանցում սննդի, օդի և մաշկի միջոցով:
Եթե ծիթրոնը տրորեն, խառնեն մեղրի հետ այնպես, որ ստացվի թանձր զանգված, և տան հազով տառապող մարդուն, կօգնի։
Գազարի հյութը բացում է ախորժակը, հարուստ է մի քանի տարբեր սննդարար տարրերով, որոնք էներգիա են հաղորդում: Եթե կանոնավոր կերպով խմեք գազարի հյութ, ապա կարող եք հրաժեշտ տալ այնպիսի տհաճ երևույթներին, ինչպիսիք են հյուծվածությունն ու հոգնածությունը:
Եղունգների համար լավագույն միջոցներից մեկը նշի յուղն է: Դրանք ամրացնելու համար կարող են օգտակար լինել նաև այլ եթերային յուղեր: 2 ճաշի գդալ եթերային յուղը խառնեք 2 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղի հետ, ապա թրջեք բամբակըն այս նյութով և դրեք եղունգի վրա: Պրոցեդուրան կրկնեք շաբաթվա ընթացքում երեք անգամ:
Մրգերն ու բանջարեղենը լվացեք, կտրատեք՝ առանց կեղևը մաքրելու, լցրեք հյութաքամիչի մեջ: Հյութը պետք է խմել անմիջապես պատրաստելուց հետո: Թարմացնող համի համար կարող եք մի փոքր կիտրոնի հյութ ավելացնել:
Չրերն առողջարար են, քանի որ դրանցում բոլոր սննդարար տարրերն ավելի կենտրոնացված են, էներգետիկ արժեքը 6-10 անգամ բարձր է՝ կախված չրի տեսակից: Հրաշալի կերպով տաքացնում են օրգանիզմը և հավելյալ էներգիա հաղորդում:
Հավանաբար, ձեզ միշտ հետաքրքրել է, թե որտեղից է մեր օրգանիզմը տոքսիններ հավաքում: Պատասխանը շատ պարզ է. իհա՛րկե ճարպերից: Գուցե ձեզ դուր չգա պատասխանը, այնուամենայնիվ, սա ճշմարտությունն է:
2 ձվի դեղնուցը խառնեք 2.թ.գ. մեղրի եւ 1 թ.գ. նշի յուղի հետ, ավելացրեք ծեծած վարսակալյուր (տոլոկնո), լավ խառնեք մինչեւ միասեռ զանգված դառնա, քսեք դեմքին։ 20 րոպեից հետո մաքրեք դեմքից տաք ջրի մեջ թրջած բամբակե խծուծի օգնությամբ։
Գարունն ու ամառն ամենատաք եղանակներն են, երբ սկսում ենք արդեն կարճ զգեստներ և կիսաշրջազգեստներ հագնել: Շատերը, սակայն, ձմռան ամիսներին կուտակած ճարպի պատճառով չեն կարողանում հագնել նախկին հագուստները:
Վերջին տարիներին գիտնականները բացահայտել են, որ որոշ խոտաբույսեր արագացնում են նյութափոխանակությունը և արագացնում ճարպերի այրման գործընթացը:
Երբեմն նիհարելու համար նախատեսված նույնիսկ խիստ դիետաները որևէ արդյունք չեն ունենում: Կամ՝ նույն դիետան կարող է տարբեր ազդեցություն ունենալ տարբեր մարդկանց վրա: Որո՞նք են այն սխալները, որ մենք գործում ենք դիետաների ժամանակ, և ինչո՞ւ են դրանք անօգուտ:
Շաքարային դիաբետի դեպքում պատրաստեք քաշովի` 200 գ հնդկացորենի սերմից։ Կտրատեք 200 գ լոլիկ (կեղեւը հեռացրած), տապակեք 40 գ արեւածաղկի յուղով։ Ավելացրեք նախօրոք կտրատած, եփած 250 գ բադրիջան եւ 5 ատամիկ սխտոր։ Խառնեք` մինչեւ բադրիջանը մի փոքր տապակվի, եւ միացրեք հնդկացորենի հետ։ Համեմեք ռեհանով։
Գոլ ջրի մեջ լուծեք 2ճ/գ մեղր: Լավ խառնեք և լցրեք ապակե տարայի մեջ: Ապա ավելացրեք 2ճ/գ կեֆիր և 1լ կաթ: Խառնեք և ծածկեք տարան երկշերտ թանզիֆով (марля): Տարան դրեք տաք վայրում և թողեք մնա 3օր:
Սև կետերը հիմնականում ի հայտ են գալիս քթի, այտերի, պարանոցի և երբեմն էլ՝ նույնիսկ ուսերի վրա: Դրանք տհաճ երևույթներ են, և մարդիկ հաճախ որոնում են ամենահեշտ ճանապարհները՝ դրանցից շուտ ազատվելու համար:
Սուր և քրոնիկ նեֆրիտների ժամանակ 40գ կտավատի սերմերը խառնեք 30գ եզնարգելի (стальник) և 30գ սպիտակ կեչու տերևներին: Խառնուրդին ավելացրեք 1 բաժակ սառը ջուր և թողեք թրմվի 6 ժամ, ապա ցածր կրակի վրա եփեք 5 րոպե և քամեք: Խմեք օրական 3 անգամ՝ 1/3 բաժակի չափով:
Խառնեք 100 գրամ կարագը, 50 մլ (նախօրոք սառնարանի մեջ պահված) հալվեի հյութը, 30 գրամ կակաոյի փոշին։ Տաքացրեք 5 րոպե թույլ ջրային բաղնիքի վրա։ Հովանալուց հետո գոլ վիճակում ավելացրեք 50 գրամ մեղր։ Օգտագործեք սնունդ ընդունելուց 30 րոպե առաջ, օրը 2-3 անգամ` մեկական ճաշի գդալով։