Բաժիններ՝

Դդմիկով բլիթներ

Բաղադրիչներ`

• դդմիկ- 4 հատ, քերած

• աղ- 1 թ/գ

• ալյուր- ½ բաժակ

• պարմեզան կամ մոցարելա պանիր՝ ըստ ճաշակի- ½ բաժակ, քերած

• ձու- 1 հատ

• կանաչ սոխ՝ ըստ ճաշակի շատ կամ քիչ, կտրատած

• սխտոր- 2 պճեղ, ճզմած

• սև պղպեղ- ½ թ/գ

• ձիթայուղ- տապակելու համար

Պատրաստման եղանակը`

Քերած դդմիկը քամիչի մաղի մեջ, աղ անել։ Թողնել ջրքամվի 10 րոպե։ Ապա ձեռքերով կամ սրբիչի օգնությամբ քամել։ Ավելացնել մնացած բաղադրիչները, լավ խառնել։ Կարող եք պատրաստել նաև առանց պանրի։

Ձեթը տաքացնել, բլիթները տապակել։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս