Բաժիններ՝

Հնդկաձավարով կոտլետներ 

Բաղադրիչներ`

• հնդկաձավար- 1 բաժակ

• աղացած հավի- միս 450 գ

• աղացած տավարի միս- 450 գ

• 1 գլուխ սոխ, խորանարդիկների կտրատած

• գազար- 2 հատ, քերած

• ձու- 2 հատ

• սև պղպեղ 1 թ/գ

• կարմիր քաղցր պղպեղ

• աղ

• ձեթ- 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը`

Հնդկաձավարը եփել։ Գազարն ու սոխը տապակել ձեթով։ Հնդկաձավարը, ձուն, տապակած սոխն ու գազարը բլենդերով հարել։ Ավելացնել համեմունքները և աղացած մսերը։ Լավ խառնել։

Կոտլետները տապակել, այնուհետև դնել ջեռոցը, եփել 30 րոպե՝ 175°-ում, մատուցել տաք վիճակում։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս