
Կաղամբապուր

Բաղադրիչներ`
• կաղամբ- 300 գ, կտրատած
• կարտոֆիլ- 2 հատ, կտրատած
• գլուխ սոխ- 2 հատ, կտրատած
• լոլիկ-պղպեղի մածուկ- 2 ճ/գ
• ձեթ- 1 սուրճի բաժակ
• կանաչի
• սև պղպեղ
• աղ
Պատրաստման եղանակը`
Մանրացված կարտոֆիլն ու կաղամբը խաշել առատ ջրով։ Սոխառածին ավելացնել մածուկն ու համեմունքը, խառնել և լցնել ապուրի վրա։ Կրակն անջատելիս խառնել մանրացված կանաչին։
Բաղադրատոմսը՝ Սոնիա Թաշչյանի