Բաժիններ՝

Կաղամբապուր

Բաղադրիչներ`

• կաղամբ- 300 գ, կտրատած

• կարտոֆիլ- 2 հատ, կտրատած

• գլուխ սոխ- 2 հատ, կտրատած

• լոլիկ-պղպեղի մածուկ- 2 ճ/գ

• ձեթ- 1 սուրճի բաժակ

• կանաչի

• սև պղպեղ

• աղ

Պատրաստման եղանակը`

Մանրացված կարտոֆիլն ու կաղամբը խաշել առատ ջրով։ Սոխառածին ավելացնել մածուկն ու համեմունքը, խառնել և լցնել ապուրի վրա։ Կրակն անջատելիս խառնել մանրացված կանաչին։

Բաղադրատոմսը՝ Սոնիա Թաշչյանի

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս