Բաժիններ՝

Դդմիկով կամ ցուկինիով խավիար

Բաղադրիչներ`

• 2 դդմիկ կամ ցուկինի, խորանարդիկների կտրատած

• 2 կարմիր պղպեղ, խորանարդիկների կտրատած

• լոլիկի սոուս 1 բաժակ

• 1 գլուխ սոխ, մանր կտրատած

• 1 գազար, խորանարդիկների կտրատած

• սև պղպեղ

• աղ

• ձեթ

Պատրաստման եղանակը`

Սոխն ու գազարը տապակել ձեթով, մինչև փափկի, ավելացնել կարմիր պղպեղը, լոլիկի սոուսն ու դդմիկները, համեմել աղով և սև պղպեղով, եփել կափարիչով ծածկած, ցածր կրակի վրա մոտ 60 րոպե։ Չմոռանաք խառնել 5-10 րոպեն մեկ։

Մատուցել սառը վիճակում։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս