Բաժիններ՝

Չկմերուլի՝ հավի փափկամսով

Բաղադրիչներ

  • հավի փափկամիս- 500 գրամ
  • կարագ-100 գրամ
  • սերուցք՝ 10%-անոց- 500 գրամ
  • խմելի-սունելի- 2 ճ/գ
  • սխտոր- 2 պճեղ
  • չորացրած կանաչիներ
  • աղ, սև և կարմիր պղպեղ
  • բուսական յուղ- 50 գրամ

Պատրաստման եղանակը

Հավի փափկամիսը տապակել կարագով։ Առանձին տարայի մեջ լցնել բուսայուղը, ճզմած սխտորը, խմելի-սունելին, աղը և մուս համեմունքները։ Այնուհետև ավելացնել սերուցքը և լավ խառնել։

Հավի միսը եփվելուց և կարմրելուց հետո վրան լցնել ստացված սոուսը և եփել ևս 7 րոպե։ Կրակի վրայից վերցնելուց հետո ավելացնել կտրատած թարմ համեմ։

Կարող եք մատուցել բրնձի հետ։

Բարի ախորժակ։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս