Բաժիններ՝

Բրյուսելյան կաղամբով, բեկոնով և պանրով աղցան

Բաղադրիչներ`

• բրյուսելյան կաղամբ- 450 գ, կիսած

• բեկոն- 250 գ, կտրատած

• աղ

• սխտորի փոշի

• չորացրած մաղադանոս

• պարմեզան պանիր- ½ բաժակ

Պատրաստման եղանակը`

Բեկոնը տապակել մինչև դառնա խրթխրթան, ավելացնել կաղամբը, համեմել աղով, սխտորի փոշիով և չորացրած մաղադանոսով, տապակել միջին կրակի վրա։

Վրան լցնել քերած պանիրը, վերցնել կրակի վրայից։

Մատուցել տաք վիճակում։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս