Բաժիններ՝

Կաղամբով բլիթներ

Բաղադրիչներ՝

• կաղամբ- 500 գ

• ձու- 2 հատ

• ալյուր- 4 ճ/գ

• համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի, կարելի է սև պղպեղ և կարմիր պղպեղ

• աղ

• ձիթայուղ

Պատրաստման եղանակը՝

Կաղամբը կտրատել և եփել աղաջրի մեջ 10 րոպե։ Լցնել քամիչի մեջ և թողնել ջուրը քամվի։ Կրկին կտրատել, մանրացնել։

Ավելացնել մյուս բաղադրիչները, խառնել։

Տաքացված թավայի մեջ դնել գդալով ձևավորած բլիթները և տապակել երկու կողմից։ Պատրաստի բլիթները դնել թղթե անձեռոցիկների վրա, որպեսզի ավելորդ յուղային մասը ներծծվի թղթի մեջ։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս