Բաժիններ՝

Գազարով, հավի մսով ու կաղամբով աղցան

Բաղադրիչները

  • հավի փափկամիս- 250 գ
  • բուսական յուղ- 1 ճ/գ
  • աղացած պապրիկա- 1 թ/գ
  • աղացած գինձ- 1/2 թ/գ
  • աղ, աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
  • կաղամբ- 100 գ
  • գազար- 1 հատ
  • բուլղարական պղպեղ- 1 հատ

Համեմելու համար

  • բուսական յուղ- 40 մլ
  • սոյայի սոուս- 20 մլ
  • կիտրոնի հյութ- 5 մլ
  • շաքարավազ- 1 թ/գ
  • աղ, աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Խառնեք բուսական յուղը, պապրիկան, գինձը, աղն ու աղացած սև պղպեղը: Հավի մսի վրա քսեք ստացված խառնուրդն ու դրեք փայլաթիթեղով պատված տապակի մեջ: 30 րոպեով տեղադրեք 200 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում:

Կարդացեք նաև

Կաղամբը շատ բարակ շերտերով կտրատեք: Գազարը քերեք կորեական գազարի համար նախատեսված քերիչով: Բուլղարական պղպեղն ու տապակած հավի միսը բարակ շերտերով կտրատեք:

Խառնեք համեմելու համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները: Ստացված համեմունքը լցրեք աղցանի կտրտած բաղադրիչների խառնուրդի վրա, խառնեք: Աղցանը 1-2 ժամով տեղադրեք սառնարանում: Հանեք սառնարանից, լցրեք աղցանամանն ու մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս