Բաժիններ՝

Մանդարինով պիրոգ

Բաղադրիչներ`

• մանդարին- 8-9 հատ

• ձու- 3 հատ

• շաքարավազ- 150 գ

• մի պտղունց աղ

• ձեթ- 225 մլ

• ջուր- 225 մլ

• ալյուր- 345 գ

• փխրեցուցիչ- 15 գ

• վանիլին

Պատրաստման եղանակը`

1 հատ մանդարինը և ձուն կոտորակիչով հարել, ավելացնել մանդարինի քերած կեղևը, շաքարավազը, աղը, ջուրը, ձեթն ու ալյուրը փխրեցուցիչով և վանիլինով։

Խառնել ձեռքի հարիչով։ Մանդարինները կիսել, դասավորել կարագով պատած 36×26 սմ չափի ջեռոցամանի մեջ կտրվածքը դեպի ներքև։ Վրան լցնել խմորը, թխել 180°-ում 40 րոպե։

Թողնել սառչի, վրան ցանել շաքարի փոշի։ Կարելի է մատուցել շրջած, որպեսզի մանդարինները գեղեցիկ երևան։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս