Բաժիններ՝

Կոկոսով բրաունի 

Բաղադրիչներ`
Խմորի համար`

  • կարագ- 255 գ
  • դառը շոկոլադ- 150 գ, հալեցված
  • լուծվող սուրճ- 15 գ
  •  կակաո- 30 գ

  • շաքարավազ- 300 գ
  • աղ- 3 գ
  • վանիլին
  •   ձու- 5 հատ

  •  ալյուր- 150 գ

Կոկոսով շերտի համար`

1. կոկոսի քերուկ- 450-500 գ

2. խտացրած կաթ- 1 տուփ

Շոկոլադե ջնարակի համար`

1. դառը շոկոլադ- 150 գ

2. տաք սերուցք- 150 գ

Պատրաստման եղանակը

Բոլոր բաղադրիչները միասին հարել, լցնել յուղաթղթով ծածկած 24×24 սմ ձևամանի մեջ, թխել 190°-ում, 20-25 րոպե։ Թողնել լրիվ սառչի։

Կոկոսի քերուկն ու խտացրած կաթը խառնել, լցնել բիսկվիտի վրա, գդալով հարթեցնել և սեղմել։

Շոկոլադե ջնարակ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է սերուցքը լցնել շոկոլադի վրա, խառնել, մինչև շոկոլադը հալվի։

Վերջում լցնել կոկոսով շերտի վրա, տարածել։

Տորթը մատուցելուց առաջ պետք է 30 րոպե դնել սառնարանում։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս