Տավարի մսով, սնկով և հնդկաձավարով ուտեստ
Բաղադրիչներ`
• տավարի միս- 1 կգ
• սունկ- 450 գ, կտրատած
• սոխ- 1 գլուխ, կտրատած
• գազար- 1 հատ, կիսաշրջանների կտրատած
• աղ
• սև պղպեղ
• ձեթ- 2 ճ/գ
• հնդկաձավար- 1,5-2 բաժակ, եփած
Պատրաստման եղանակը`
Միսը կտրատել, տապակել ձեթով, դատարկել տապակից, դնել մի կողմ։ Նույն տապակի մեջ լցնել սունկը, տապակել, դատարկել, դնել մի կողմ։ Կրկին նույն տապակի մեջ տապակել սոխն ու գազարը, ավելացնել մի կողմ դրած միսն ու սունկը, համեմել աղով և սև պղպեղով, խառնել։ Ավելացնել եփած հնդկաձավարը։