Բաժիններ՝

Խոխոբ

Բաղադրիչներ

Հավ- 1 հատ

Նուռ- 3 հատ

Կարմիր գլուխ սոխ- 6 հատ

Սխտոր- 2-3 պճեղ

Սպիտակ գինի

Աղ, սև և կարմիր պղպեղ

Չորացրած ռեհան, ցիտրոն, համեմի սերմ

Կանաչ սոխ

Ընկույզ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը լուսնաձև կտրատել, սոեռած անել, ավելանել սխտորը, տապակել, այնուհետև ավելացնել համի կտրատած միսն ու տապակել՝ մինչև հավը կարմրի։

Այնուհետև ավելացրեք համեմունքները, սպիտակ գինին և նուռը։ Կափարիչով ծածկեք և թողեք տապակվի։

Մատուցելիս վրան կանաչ կտրատած սոխ ավելացրեք, նուռ և ընկույզ։

 

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս