Պարզ բաղադրատոմսով և հրաշալի համով ֆրանսիական գյուղական աղանդեր:
Իսկական հրաշք. անհավանական համեղ տորթ՝ բաժակի մեջ:
Հայ Առաքելական Սուրբ Եկեղեցու տոնացույցը բաղկացած է Տերունական և սրբերին նվիրված տոներից և պահքի օրերից: Տարվա շուրջ կեսը պահոց օրեր են: Պահքը թելադրում է ոչ միայն հոգևոր և մտավոր ժուժկալություն, այլ նաև ֆիզիկական զսպվածություն, ինչը դրսևորվում է նաև սննդում: Այդ իսկ պատճառով հայոց ավանդական ուտեստի համալիրում առանձնահատուկ տեղ ունեն պասուց կերակուրները:
Պահքի թխվածքաբլիթներ:
Բաժակների մեջ լցնել գրեյպֆրուտի թարմ քամած հյութը և ավելացնել օղին:
Անսովոր բաղադրատոմս. քաղցրաթթվաշ ոսպ:
Զարմացրեք հարազատներին. տապակած պաղպաղակ:
Կարտոֆիլն ու հավը՝ պատրաստված ջեռոցում. լավագույն բաղադրատոմսը:
Շոկոլադե ժելե. կզարդարի ցանկացած սեղան:
Այս ուտեստը կսիրեն հատկապես ձեր երեխաները:
Թեթև թխվածքաբլիթներ՝ ընկույզով և շոկոլադով:
Այսպիսի հավ կսիրեն բոլորը:
Լավագույն նախաճաշը. նրբաբլիթները՝ վարսակի փաթիլներից:
Լավ խառնել, ավելացնել համեմունքները և ձվերը:
Հավով և ձվով աղցան. անհավանական համեղ է ստացվում:
Թեթև և տոնական աղանդեր, որը թխել հարկավոր չէ:
Օրիգինալ Ժուլիեն՝ խոզապուխտով և սնկով:
Կաղամբով աղցանի լավագույն բաղադրատոմսը. 5 րոպե, և պատրաստ է:
Բրաունի, որը կարելի է ուտել Մեծ պահքի շրջանում:
Տնական կոնֆետներ «Կովիկ». տանը միշտ ավելի համեղ է:
Ձուկը՝ պատրաստված ձվով և մայոնեզով. շատ համեղ է:
Իտալական այս աղցանի բաղադրատոմսը կհիացնի բոլորին:
Կաթը տաքացնել, ավելացնել սուրճը, խառնել: Կարագը և շաքարավազը խառնել, ավելացնել ձվերը, կրկին խառնել: Լցնել կաթով սուրճը, խառնել:
Տնական համեղ աղցան՝ ձվով և հավի մսով:
Ջեռոցում պատրաստված կարտոֆիլ. խրթխրթան կեղևով, համեղ և անուշաբույր:
Սուպեր-պիցցա. բաղադրատոմս՝ ուղիղ Իտալիայից:
Թխվածքաբլիթներ, որոնք բոլորը կսիրեն. ներսում անակնկալ կա:
Իտալական ամենահամեղ աղանդերներից մեկը. սրճային Պանա-կոտտա:
Բանջարեղենային աղցան, որը կօգնի նիհարել:
Այս բաղադրատոմսով հավը անհավանական համեղ է ստացվում: