Կարելի է ուտել 6-ից հետո. հնդկահավի միսը՝ բանջարեղենով:
Դդումով կարկանդակ. կսիրեն նույնիսկ նրանք, ովքեր դդում չեն սիրում:
Հավով և բրնձով փլավ:
Խառնեք ընդամենը 3 բաղադրիչ՝ հյուրերին զարմացնելու համար:
Զարդարեք տոնական սեղանը հավով ռուլետներով:
Պանրով լոշիկներ. պատրաստման եղանակը շատ պարզ է:
Նախաճաշ, որը կսիրեն բոլորը. ձուն՝ նրբերշիկի օղակի մեջ:
Կարագին ավելացնել չոր լոլիկները, կտրատված կանաչին և սխտորը:
Թեթև աղանդեր խնձորով և կաթնաշոռով:
Դիետիկ շիլա՝ ինչպես նախաճաշի, այնպես էլ՝ ընթրիքի համար:
Հավի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը:
Աղցան «Ելիսեյյան դաշտեր». շատ գեղեցիկ և համեղ
Մենք սովոր ենք ցանկացած մթերք պահել սառնարանում: Պարզվում է՝ դրա անհրաժեշտությունը բոլորովին չկա:
Իռլանդական ապուր, որին կսիրահարվեք առաջին գդալից:
Պանրով կրեկերներ. հրաշալի են քաղցր սուրճի և գարեջրի հետ:
Պատրաստում ենք անուշաբույր մուրաբա մանդարիններից:
Ոմանք նրան կոչում են դժոխքի հրուշակագործ, մյուսները՝ սատանայական հանճար, բայց մի բան հաստատ է՝ Սարա Հարդին շատ տաղանդավոր է:
Գազարով բրաունի՝ առանց ալյուրի և ձվի:
Խմորը գրտնակել, ստանալ 3-4 մմ հաստության շերտ: Խմորի շերտից եռանկյունիներ կտրել և յուրաքանչյուրի վրա միջուկ դնել:
Ընդամենը 10 րոպե, և համեղ նախաճաշը պատրաստ է:
Պատրաստում ենք աղանդեր, որը կցանկանաք գդալով ուտել:
Բրնձի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը:
Կարտոֆիլային կոտլետներ. համեղ և հագեցնող:
Սպիտակուցային աղցան, որը կսիրեն բոլորը՝ առանց բացառության:
Կիտրոնով տորթ. հնարավոր չէ դիմակայել:
Ի՞նչ ընդհանրություններ ունեն երկարաճիշտ կոշիկները, սոխը և դինոզավրը:
Պատրաստեք, չեք փոշմանի. ամենաօրիգինալ աղցանը:
Խնձորով աղանդեր, որի համը հնարավոր չէ մոռանալ:
Կանաչիները մանր կտրատել, լոլիկը խորանարդաձև կտրատել, սխտորը ճզմել:
Տնական համեղ կոնֆետներ: