Բաժիններ՝

Ամռան շոգին լավագույնը զովացուցիչ ըմպելիքն է, իսկ ելակով լիմոնադը դուրս է մրցակցությունից

Բաղադրիչներ

1. Ելակ – 150 գ
2. Ջուր – 400 մլ
3. Շաքարավազ – 80 գ
4. Մեկ կիտրոնի կեղև
5. Կիտրոնի հյութ – 100 մլ
6. Անանուխ
7. Սառույց

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթսայի մեջ լցնել շաքարավազը, կիտրոնի կեղևը և լցնել ջուրը, եփել, մինչև շաքարավազը լուծվի: Սառեցնել:

Կարդացեք նաև

2. Ելակը մաքրել և հարել բլենդերով, ավելացնել կիտրոնահյութը:

3. Զանգվածները խառնել իրար, լցնել բաժակների մեջ, քամել: Բաժակի մեջ ավելացնել սառույց և անանուխի տերևներ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս