Բաժիններ՝

Հայկական տաք աղցան. հրաշալի է մսային ուտեստների հետ

Բաղադրիչներ

1. Քաղցր պղպեղ – 4 հատ
2. Սմբուկ – 5 հատ
3. Սոխ – 1 հատ
4. Սխտոր – 1 պճեղ
5. Համեմ – մի քանի ճյուղ
6. Ձիթապտղի յուղ
7. Մեկ կիտրոնի հյութ
8. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Բանջարեղենը խորովել, մաքրել, խորանարդաձև կտրատել:

Կարդացեք նաև

2. Սոխը, սխտորը և կանաչին մանրացնել:

3. Բանջարեղենը և սխտորային զանգվածները խառնել, համեմել աղով և պղպեղով:

4. Մատուցել՝ ձիթայուղ և կիտրոնի հյութ ցողելով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս