Ճաշատեսակ, որը ֆրանսուհիներն ուտում են աշնանը:
Բրաունի՝ վեգանների համար:
Ի՞նչ պատրաստել սնկով. լավագույն բաղադրատոմսը:
Զարմացրեք ձեր երեխաներին այս նախաճաշով:
Խառնել ձիթապտղի յուղը, կարմիր գինու քացախը, ճզմած սխտորը, իտալական խոտաբույսերի խառնուրդը:
Տապակի մեջ հալեցնել կարագը: Տապակել դդմի կտորները: Ավելացնել հազրեվարդը և ճզմած սխտորը:
Այս սենդվիչը լավագույնն է նախաճաշի համար:
Մեծ դերասանուհի Օդրի Հեփբերնը մի անգամ խոստովանել է, որ իր սիրտը պատկանում է պաստային:
Կաթնային կոկտեյլ՝ ինչպես McDonald’s-ում:
Վարսակի շիլայի լավագույն բաղադրատոմսը. գաղտնիքը պատրաստման եղանակի մեջ է:
Ռիզոտո՝ սնկով, պարմեզանով և թթվասերով:
Բալի կոմպոտ:
Խաչապուրու այս բաղադրատոմսը ձեզ կհիացնի:
Ըստ հերթականության՝ եռացրած ջրին ավելացնել մրգերը՝ խնձոր, տանձ, հատապտուղներ, սև թեյ և շաքարավազ (հնարավոր է փոխարինել մեղրով կամ օշարակով):
Վանիլային պուդինգ՝ հատապտուղներով:
Լավագույն ընթրիքը սպագետին է՝ տոմատի մածուկով և ձիթապտուղներով:
Բրնձի դասական շիլա:
Պատրաստվում ենք ձմռանը. ելակով ջեմ:
Խմոր պելմենների համար:
Այս բաղադրատոմսով ձեր տորթը ամենահամեղը կստացվի:
Պարզ և համեղ. մոցարելայով աղցան:
Այլընտրանքային նախաճաշ նրանց համար, ովքեր հոգնել են նրբաբլիթներից:
Խառնել հավի միսը, սունկը, պղպեղը, ձուն, թթվասերը, կտրատված սոխը, աղը, պղպեղը և ալյուրը: Խառնել բոլոր բաղադրիչները՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
Շոկոլադե պուդինգ, որը կարելի է պատրաստել ամեն օր:
Այսպիսի համեղ կարտոֆիլից ոչ ոք չի հրաժարվի:
«Նուրբ ամպ». զարմացրեք ընկերուհիներին:
Այսպիսի պիցցա դուք դեռ չեք կերել:
Իդեալական աղցան այն օրերի համար, երբ չգիտեք՝ ինչ պատրաստել:
Մեղրով և կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ:
Ամենաաշնանային ապուրը՝ ծաղկակաղամբով: