Բաժիններ՝

Ջեռոցում պատրաստված շամպինիոն՝ Ջեյմի Օլիվերի բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ

1. Շամպինիոն – 10 հատ

2. Չիլի պղպեղ

3. Սխտոր – 1 պճեղ

4. Թարմ մաղադանոս – 2-3 ճ/գ

5. Աղ

6. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ

7. Ձիթապտղի յուղ – 3ճ/գ

8. Պանիր – 30 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Չիլի պղպեղը մանր կտրատել, սխտորը ճզմել:

2. Ավելացնել կտրատված մաղադանոսը, կինտրոնի հյութը և ձիթայուղը:

3. Այս սոուսով պատել շամպինիոնները և թողնել 30 րոպե՝ մարինացվի:

4. Պանիրը կտրատել, շարել դրանք սնկերի գլխիկների մեջ:

5. Եփել 200 աստիճան ջեռոցում, 15-20 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս